elkom in ons echte Elfie-winkeltje. We zijn er supertrots op. Je kunt hier ons boek bestellen. En alles om ons te haken. Je kan alleen een haakpatroon bestellen. Of een haakpakket: daar zit het haakpatroon bij en precies alles wat je nodig hebt om 1 van ons te haken! Inclusief oogjes en een echt Elfie-labeltje. Een vriend van ons heeft hele mooie mokken van ons gemaakt. En als je wil kun je je eigen letter erop laten maken! Zo drink je je favouriete drankje binnenkort uit je eigen Elfiebeker.
En je vindt hieronder ook de regenboogmakers. Regenboogfie is natuurlijk dol op regenbogen. Ze woont samen met Regenboogvlinder boven aan de regenboog, en komt soms even naar beneden op bezoek. Ze heeft speciale stenen gevonden die je kamer vullen met regenbogen als je die aan een touwtje voor je raam hangt. Zo kun je dus zelf regenbogen maken! Dat is toch geweldig?
Sofie en oma Heleen blijven steeds nieuwe figuren bedenken en maken. En misschien komt er nog wel een vervolg op het eerste boek! Bij het plaatje ‘Nieuws’ houden we je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. En in de Elfieclub-nieuwsbrief houden we je ook graag op de hoogte van nieuwe bedenksels en lees je als eerste als er een nieuw haakpatroon online is. Abboneer je gratis door op het ballonnetje Elfieclub te klikken middenboven aan de website.